Balogh Sándor

               Egyéni vállalkozó

 

 

Klímatizálásról

 • Globális
  Felmelegedés

  Érezhető a globális felmelegedés hatása hazánkban is, egyre szélsőségesebb, forróbb, változékonyabb időjárást tapasztalhattunk az elmúlt években.Ez a folyamatos változás teremtette meg az igényt arra, hogy az emberek nyáron légkondicionálóval javítsák lakóhelyük konfortérzetét.

 • Forróság
  Hatásai

  - Éjszakai rossz alvás
  - Megterheli a szív- és keringési rendszert
  - Kimeríti a szervezetünket
  Erre nyújt megoldást a lakásunk klimatizálása amivel nagymértékben csökkenthetjük a kellemetlen forró nyári napokat.

 • Klímák
  Változatai

  A klímákat alapvetően két csoportba sorolhatjuk:
  - Hagyományos működésű klíma (ON-OFF)
  - Inverteres (fordulatszámszabályzós)

 • Okozhat-e
  megbetegedést?

  A megfelelően használt légkondicionáló teljesen biztonságosan működtethető, és nagymértékben fokozza a lakók komfortérzetét, javítja az életkörülményeiket a kánikulás időszakban. Idősek és szívbetegek, allergiások esetében kimondottan pozitív a hűtött és szűrt, pollenmentes levegő élettani hatása.

 • Beszerelés

  Egy átlagos klímaszerelés munkaideje 4-5 óra, ez egy egyszerűbb szerelés ami 3-5 méter csövezést, illetve egy vagy két fal átfúrását jelenti.

 • Használata

  A klíma használatakor nagyon fontos, hogy a készülék ne fújja közvetlenül a testünkre a hűtött levegőt, mivel ezzel könnyen okozhatunk megfázást, esetleg izületi megbetegedést. Ezt az állapotot könnyen elkerülhetjük a klíma megfelelő elhelyezésével és használatával.

Az ön igényeire szabva

Klímák és Hűtéstechnika

A jó
Választás

A-G energiabesorolás

Az energia besorolás A-G-ig betűvel jelzik, ahol az A-val jelölt a legjobb a G-vel jelölt pedig a legrosszabb energia felhasználást jelöli. Ezeket a jelöléseket megtalálhatja a készülék technikai táblázataiban.

Szűrők,
légtísztítás

Tudjuk mit ajánlunk

Porszűrő: hagyományos szűrő
Neo Plazma légtisztító: (LG) egyedülálló bio-enzimes szűrő
Plazmaionizációs szűrőrendszer: (Midea) Miközben a helyiség levegője áthalad a plazma ionizációs zónáján a magas feszültség töltéssel látja el a szennyeződéseket

Telepítés

Felmérés

A felmérés egy nagyon fontos eleme a munka megkezédésének, mivel ezen a helyszíni megbeszélésen kell az ügyfél igényeit és lakásának adottságait feltérképezve a legjobb ajánlást tenni a munka elvégzésére.

Elérhető ár

Elérhető áron Fehérgyarmaton

Fehérgyarmat és környékén szakképesítéssel, elérhető áron kínálom a legjobb minőséget.

Szolgáltatások amelyeket igényelhet

Ha ezt az oldalt olvassa
mi vagyunk a megfelelő ön számára

Klíma karbantartás, klíma javítás és klímagáz töltés. A klímaberendezés rendszeres karbantartásával megelőzhetőek a klíma egészséget károsító hatásai, amelyeket kizárólag csak az elhanyagolt légkondicionálóknál tapasztalhatunk. A klíma időszakos felülvizsgálata nem csak egészségügyi, hanem műszaki okok miatt is indokolt mivel a berendezés rendszeres karbantartásával az élettartamát is megnövelhetjük, nem is beszélve az energiafelhasználás csökkentéséről.