Balogh Sándor

               Egyéni vállalkozó

 

 

BS_5.6 5,6 m3 cukrászati hűtőkamra

Szerkezeti felépítés

Méretek: 1,5 m x 1,5 m x 2,5 m

Kamra felépítésének tulajdonságai

- 150 mm vastagságú poliuretán habbal dúsított, kétszeres acélfegyverzetű
mikrobordázott, mindkét oldalán festett, panelszerkezetből áll
- 1 db fűtött keretes nyílóajtó
- belső páramentes LED világítás
- csúszásmentes rétegelt lemez
- párazáró réstömítés

Gépészeti tulajodnságok

- 1 db dobozolt hangszigetelt hermetikus kültéri aggregát
- Hűtési tartomány: -18°C - -22°C
- Hűtőközeg: R407 F
- 400 V
- 1 db ventilátoros elpárologtató elektromos leolvasztó fűtéssel
- 1 db elektromos vezérlőszekrény:
    digitális távhőmérővel
    tűzvédelmi főkapcsoló
    fáziskimaradás védő relé
    biztosítékok
    mágnes kapcsolók,hőkioldók, kapcsolóórák